BRZI TIKET - 5 najigranijih u Ligi Evrope!

Drugo po rangu fudbalsko takmičenje u Evropi donosi nam danas 24 meča. Nadamo se da ste izabrali najbolje parove i sastavili dobitan tiket, a mi vam predlažemo brzi tiket.

Sportska kladionica sve novoregistrovane igrače nagrađuje sa na najboljem onlajn kazinu. Poklone preuzmi klikom na ovaj link.

Izbor parova je veliki i teško se opredijelit za dobitnu kombinaciju. Sportska kladionica Meridian je iz tih razloga sastavila BRZI TIKET #214472 sa parovima koji su najigraniji danas i na taj način olakšala put do dobitka od 642.80€!

Prvi par koji brzi tiket donosi je ujedno i najigraniji je duel sa stadiona “Rajko Mitić” u Beogradu između Crvene Zvezde i Libereca. U prvom meču su imali kadrovskih problema, što se odrazilo i na rezultat protiv Hofenhajma sada imaju priliku da dođu do prve pobjede u Ligi Evrope. Veliki broj igrača kaže da će do nje i doći.

Za drugi par odabrali su Milan protiv Sparte iz Praga. Milan u odličnoj formi i vrijedi naplatiti njegove dobre igre. Isti slučaj je i sa Totenhemom koji je u prethodnom meču razmontirao Lask sa 3:0.

Igra kombinacija golova po poluvremenima je najpopularnija u sportskoj kladionici Meridian. Mečevi kao Real Sosijeda – Napoli su nezaobilazni sa tiketa danas, a igra koja je najigranija na njemu je I1-2&II2+ golova. Odličan izbor.

I za peti par na brzom tiketu izbor je pao na Arsenal – Dandalk. Arsenal u ne baš sjajnoj formi iako veliki favorit mora biti oprezan večeras. Najviše igrana igra na ovom meču je više golova drugo poluvrijeme 2>.

BRZI TIKET i njegovi parovi sa kvotama:

 • Crvena Zvezda vs Liberec – igra 1 kvota 1.80
 • Milan vs Sparta Prag – igra 1-1&3+ kvota 2.39
 • Antverpen vs Totenhem – igra G1+1 kvota 2.17
 • Real Sosijedad vs Napoli – igra I1-2&II2+ kvota 3.50
 • Arsenal vs Dandalk – igra 2> kvota 1.91

Na sajtu meridiansport.me nađite još informacija za večerašnje mečeve i ne zaboravite da nas zapratite na Instagram i Facebook stranici jer Meridian je spremio sjajne bonus i robne poklone za svoje pratioce!

3 Komentara

  Kvota je brutalna … odlican tiket

  Nie los tiket sa malim korekcijama mogao bi biti dobitni.

  Real-Napoli I1-3II1-3. Ostalo je okk.

Komentarisanje nije dozvoljeno.