JOVANOVIĆ: Heroji su u cijelom timu

Fudbaleri Partizana su poslije velike drame i penala prošli dalje u plejof za Ligu Konferencija, a junak je bio golman Aleksandar Jovanović.

Poslije 2:0 i 120. minuta sve je riješeno poslije penala. Alaskerov je bio tragičar po ekipu Sabaha. Prvo mu je penal odbranio Jovanović, da bi sudije tražile da se isti ponovi jer Aleksandar nije bio iza linije.

To ponovo nije bio problem za golmana Partizana jer je i drugi put odbranio penal i tako poslao Partizan dalje.

”Zaista, heroj je tim. Od prvog minuta bili smo jaki na lopti, došli su i ti golovi koji su nam trebali. Herojstvo je na timu. Ovo na kraju je bilo odlučujuće, na sreću, odbranio sam dva penala. Plasirali smo se dalje, to je najvažnije.” rekao je Jovanović.

Posebno mu je drago jer je bilo dosta navijača.

”Lijepo je bilo na stadionu, meni je ovo prvi put da osjetim ovako nešto. Drago mi je da se sve ovako završilo. Rekao sam i prije utakmice da neće biti lako Sabahu u Humskoj i tako je i bilo.”

Zadovoljan je učinkom svojih kolega iz odbrane.

”Jako dobra utakmica sa defanzivne strane, ali defanziva se radi timski. Fokusiramo se da branimo timski, od špica, krila, zadnjeg veznog. Ovo je dobar paket i čeka nas danski Nordsjeland.” zaključio je Aleksandar.