GVARDIOLA LJUT NA HALANDA: Bijes iskalio na kameri (VIDEO)

Erling Haland je nastavio tamo gdje je stao prošle godine. Norvežanin je postigao dva gola u pobjedi nad Barnlijem, ali Pep Gvardiola nije bio zadovoljan.

Mladi napadač je oba gola postigao u prvom poluvremenu. U završnim sekundama prvog dijela, ušao je u verbalni sukob sa Bernardom Silvom. Napadač je tražio loptu, ali Portugalac je odlučio da stane na nju i sudija je odsvirao kraj poluvremena.

Ovaj sukob nije promakao Gvardioli koji je prišao Halandu i počeo da ga kritikuje. Čitavu situaciju ispratio je kamerman, čiju je kameru trener ‘građana’ odgurnuo u naletu bijesa.

Poslije meča Španac je objasnio oko čega su nastale nesuglasice.

”On stalo želi da se lopta dodaje samo njemu. Stalno želi da se proigrava. Bernardo je napravio dobru odluku.” rekao je Pep.

Kasnije se oglasio i sam Haland.

”Pokušavam da bude fokusiran svaki dan i uvijek ističem kako sam zadovoljan zbog rada sa Gvardiolom. Mislim da ne postoji trener od kojeg je bolje učiti. Incident se dogodio nakon posljednje akcije u poluvremenu jer sam se naljutio na Bernarda koji mi nije dodao loptu, a Pep se naljutio na mene zbog reakcije.” rekao je Haland.

4 Komentara

    Hahahaha. Sto ce on kada mu se daju golovi. 🤣🤣🤣

    Tvrdoglavi Haland..

    Mala rasprava, ništa strašno. Novinari sve uveličaju.

    I meni se dogodi da izgubim kontrolu

Komentarisanje nije dozvoljeno.