Kazemiro o emotivnom rastanku sa Anćelotijem: Ne želim da odeš

Igrač Mančester junajteda, Kazemiro, priznao je da je navijao za svoj bivši klub Real, koji se plasirao u polufinale Lige šampiona.

On je u u emisiji „El Chiringuito de Jugones” govorio o emotivnom rastanku sa bivšim klubom i priznao da je navijao za Real u četvrtfinalu protiv Sitija:

Pratio sam kao navijač Reala… Siti ima veoma dobre igrače i nevjerovatnog trenera, svak zna šta igra. Madriđani su se branili, branili i branili.Na kraju prošli i srećan sam zbog bivših saigrača.”

Brazilac je pohvalio Mesija i Ronalda koji su mnogo uradili za svjetski fudbal, a zatim je posebno ishvalio Mbapea:” On je jedan od najboljih u ovom trenutku, ako ne i najbolji. Ekstra brz, inteligentan… Ima korak, on je zvijer!Mnogo me podsjeća na Kristijana.”

Kazemiro je na kraju progovotio i o svom odlasku iz Reala i o prelasku u Mančestr Junajted:“Sve sam osvojio, ali… i, poželio nove stvari. Nisu me pustili tako lako da odem, ali htio sam da naučim novi jezik, igram u drugoj ligi. Vidio sam i da je moje vrijeme u Realu prošlo, bio u zrelim igračkim godinama i voljan da „rastem”. Otišao sam u Mančester nakon osvojene Lige šampiona. Odluka nije bila nimalo laka, ljudi su me voljeli mnogo…”

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.

Na kraju se Kazemiro prisjetio i emotivnog rastanka sa Anćelotijem:“Petak je bio, nedostajao samo potpis. Ušao sam u Anćelotijevu kancelariju, a… on, plače. Ne želim da odeš, rekao je i dodao: mnogo te volim. Nisam u potonje sumnjao, ali već sam bio dao riječ Junajtedu. To, ipak, bilo je važnije od svega.”

Brazilac je devet godina igrao za Real, a 2022. godine je prešao u Junajted.