Crvena zvezda izdala saopštenje: Ne nasjedajte na provokacije

Prva utakmica finala ABA lige između Crvene zvezde Meridianbet Partizana igra se danas od 20 sati i 30 minuta u ‘Pioniru’.

Crveno-bijeli su izdali saopštenje, gdje apeluju navijače na fer i sportsko navijanje, a takođe objasnili koje tribine važe za koje sezonske karte.

”KK Crvena zvezda obavještava javnost da je tim povodom u subotu održan bezbednosni sastanak sa predstavnicima MUP RS i svim službama koje su uključene u organizaciju ove utakmice, uključujući i predstavnika KK Partizan koji je takođe bio prisutan na sastanku.”

”KK Crvena zvezda će zajedničkim snagama sa svim službama bezbjednosti da učini sve da utakmica protekne u najboljem redu! Klub još jednom poziva sve svoje navijače da u ponedjeljak ispune dvoranu do posljednjeg mjesta, pomognu ekipi da u sportskom ambijentu uz fer, korektno i sportsko navijanje, dođe do važne pobjede na startu finalne serije!” stoji u saopštenju.

Navodi se da će moći samo sa fizičkom kartom da se uđe na meč, a karte slikane telefonom neće važiti.

”U dvoranu će moći da uđu samo oni koji donesu sezonsku kartu fizički – ulazak sa sezonskim kartama koje su slikane na mobilnim telefonima i odštampane sezonske na papiru neće se važiti! Kapije dvorane biće otvorene dva sata prije početka meča, a KK Crvena zvezda apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu da se ka njoj upute ranije zbog vrlo detaljnih kontrola koje će da budu sprovedene na svim ulazima.” navodi se u saopštenju Crvene zvezde Meridianbet.

Klub apeluje da navijači ne prave incidente, a flašice za piće biće zabranjene.

“Nemojte da nosite upaljače, rančeve, bilo kakve torbice, kovani novac. Takođe, na ulazima će da se oduzimaju i flašice sa pićima! KK Crvena zvezda još jednom apeluje na sve naše Zvezdaše koji će se u ponedjeljak naći u hali „Aleksandar Nikolić“ da ne nasjedaju na bilo kakve provokacije, ne bacaju ništa na teren, ne vrjeđaju nikoga i ambijentom za koji ne sumnjamo da će da bude „vhetar u leđa“ pomognu našem timu da dođe do vrlo važne pobede – navodi se u saopštenju KK Crvena zvezda”, zaključeno je u saopštenju.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.