TODOROVIĆ OČEKUJE BOLJE IZDANJE CRNE GORE: Suvišno je pričati koliko je košarka popularna u Litvaniji

Pomoćni trener u reperezentaciji Crne Gore Vladimir Todorović pred utakmicu protiv Litvanije ističe da je suvišno pričati o kvalitetima ove selekcije, a na najtežoj utakmici do sada očekuje veću konstantnost u igri.

REGISTRUJTE SE PREKO PROMO KODA SPORT i odmah nakon toga na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 30 eura BONUSA.

Eventualna pobjeda približila bi ekipu Boška Radovića nevjerovatnom rezultatu i plasmanu u četvrtfinale Mundobasketa.

“Velika reprezentacija, koja dolazi iz košarkaške nacije. Suvišno je pričati koliko je košarka popularna u Litvaniji. Sjajna su atletska ekipa, imaju talentovanu bekovsku liniju, a mobilne i agresivne centre koji prijete i ispod koša i spolja. Očekuje nas zahtjevna utakmica, najzahtjevnija do sada. Moramo biti na boljem nivou tokom cijelog meča kako bismo odgovorili na sve ono što Litvanija pruža“, rekao je prvi saradnik selektora Radovića, Vladimir Todorović.

Najteži protivnik do sada, a u drugoj rundi Crnu Goru čekaju mečevi (ako se ne desi veliko iznenađenje u grupi C) protiv Amerike i Grčke.

“Sigurno da možemo bolje u samoj organizaciji napada. Tu smo imali najviše problema zbog pada koncentracije i fokusa. Stalno potenciramo tačnost i preciznost u igri, to mora da bude na višem nivou. Što se tiče odbrane, igramo kvalitetno, ali ima prostora da budemo još bolji“, dodao je Todorović.

Crna Gora i Litvanija igraće sjutra od 14 sati i 30 minuta.

Pročitajte i ovo: