OBRADOVIĆ PRED MEGU: Drago nam je da smo u Podgorici, Superkup je važno takmičenje

Trener aktuelnih šampiona ABA lige Željko Obradović pred početak Superkupa u Podgorici i duela protiv Mege u četvrtfinalu izrazo je zadovoljstvo zbog dolaska u Podgoricu i što je ovaj predsezonski turnir oživio nakon tri godine.

Partizan je posljednji pripremni meč odigrao je protiv Fuenlabrade kada je na Tašmajdanu ubjedljivo savladao špansku ekipu rezultatom 93:63.

“Prije svega, drago nam je da smo u Podgorici, koristim priliku da se zahvalim svim ljudima koji učestvuju u organizaciji ovog turnira. To je lijepa ideja, vratio se Superkup poslije nekoliko godina, ali kako god bilo radi se o prvim zvaničnim utakmicama. Naravno, važan je trenutak u kojem se turnir održava, već prvog dana ćemo vidjeti ko kako izgleda, ali to je nešto što je važno u ovom trenutku. Tu je osam timova, svi, vjerovatno, sa najvećim mogućim ambicijama”, rekao je Obradović.

Kada je riječ o protivniku na startu ističe da je njegova ekipa spremna za duel protiv Mege.

“Mega je mlada ekipa, napravili smo skauting i spremali se za tu prvu utakmicu, da ne razmišljamo previše, nadamo se, o narednim protivnicima”, dodao je Obradović.

Utakmica Partizana i Mege igraće se od 15 sati u dvorani “Morača”.

Pročitajte i ovo: