Sferopulos: Možemo biti još bolji

Uprkos ubjedljivoj pobjedi nad Megom u prvoj utakmici polufinala ABA lige, trener Crvene zvezde Meridianbet Janis Sferopulos, vjeruje da njegova ekipa može igrati još bolje.

Zvezda je večeras u “Pioniru” savladala Megu sa 103:73.

“Bili smo ozbiljni i koncentrisani, prikazali smo 40 minuta dobre košarke. Atmosfera je bila odlična, hvala navijačima koji su došli, znam da je Veliki petak, ali su nam svojim prisustvom veoma pomogli. Nije važna razlika sa kojom smo slavili, već je sam bitno da vodimo 1:0 i da moramo da ostvarimo još jedan trijumf kako bismo ušli u finale. Takođe, želio bih da poželim Miljenoviću brz oporavka uz nadu da povreda nije teška i da ćemo ga brzo ponovo vidjeti na parketu”, rekao je Sferopulos.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.

Nije poznato gdje će, u slučaju plasmana u finale, Zvezda igrati za trofej.

“Za nas je finale još veoma daleko, nismo završili posao. Ne želim da razmišlaj o tome u ovom trenutku. Ono što je jasno je da su nam navijači potrebni uvijek, kao što je potrebno da uvijek igramo najbolje. Zato sam od igrača tražio u nekoliko navrata da ne prave greške, da pronalaze najbolje načine da napadnu, uvijek tražim najbolju igru od tima, nebitno da li pobjeđujemo ili gubimo, želim da uvijek igramo na najbolji način, onako kako treniramo. Na utakmice dolazimo da pokažemo kako treniramo, to me brine i zato sam u nekoliko navrata bio zabrinut”, dodao je Sferopulos i zaključio:

“Veoma sam zadovoljan kako smo odigrali, ali imamo još puno prostora za napredak.”