Stipe Miočić: "Volio bih da se borim u Hrvatskoj!"

Stipe Miočić je po mnogima već sada najbolji teškaš ikad, a zasigurno je najbolji teškaš današnjice.

Porijeklom je hrvat, a nedavno je izjavio da bi volio da se boli u . Prošle nedelje je odgovarao na pitanja svojih fanova na twitteru a tamo su se našla interesantna pitanja.

Jedan od fanova, pretpostavljamo iz regiona, postavio je pitanje za Stipe Miočića da li ima u planu da odradi UFC meč na eventu u hrvatskoj na šta je Stipe odgovorio:

“Kada se situacija smiri, naravno da bih volio da se borim u Hrvatskoj. Bilo bi to sjajno. Volim zemlju, čudesna je. Volim sve o njoj, volim to što sam Hrvat i nadam se da će se to dogoditi. Definitivno bih to volio kada se završi ova pandemija. Videćemo šta će UFC da kaže i gde žele da odradim svoj naredni meč. To bi bilo sjajno, a ako ništa drugo nadam se da ću se boriti u Clevelandu.”

Dolazak Stipe Miočića u hrvatsku bi bio nevjerovatna stvar, prije svega za regionalni , za fanove širom regiona, sigurno je da bi nastupili mnogi balkanski borci koji su trenutno u UFC-u.

A Hrvatska sigurno ne bi razočarala dočekom najveće svjetske MMA promocije, pogotovo kada bi Stipe nastupao, dobar su primjer dali kada je u Zagreb došao KSW i pokazali su da su publika vrijedna velikih promocija.