Novak ponovio 2018 godinu!

Najbolji teniser na planeti Novak Đoković eliminacijom od Italijana Lorenca Sonega u četvrtfinalu ATP turnira u Beču probudio je lošu uspomenu sa Rolan Garosa 2018. godine.

Đoković je tada poražen u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Francuske od u tom trenutku 72. igrača svijeta Marka Čekinata.

Od tog trenutka 2018 godine, pa sve do ovog 30. oktobra 2020. godine Srbin nije znao za poraz od tenisera koji su rangirani ispod 40. mjesta na ATP listi.

Prije poraza od Sonega, Srbin je kao prvi reket planete poražen još jedino od Huana Martina Del Potra, kada je riječ o igračima ispod 40. mjesta.

Novak je juče u Beču bio potpuno van ritma dozvolivši Italijanu da u njihovom prvom međusobnom duelu pobijedi i da srpski as uzme samo tri gejma u svoju korist.

3 Komentara

    Ako mu je bio loš dan i na to se doda Amfilohijeva smrt, moglo bi se nekako shvatiti šta se desilo. Ako je u pitanju računica onda je to jadno i nije dostojno šampiona.

    Novak je potpuno prso psihicki i mislim da ponovo ulazi u onu svoju crnu seriju koju je imao prije 2-3 godine. Umjesto da se koncentrise samo na turnire i svoju igru on se muva po bosanskim piramidama, stvara rascep u ATP organizaciji, ukida linijske sudije, u sve se mijesa.

    Kao da je prvi put neko izgubio od nize rangiranog igraca. Ne moze ni on stalno pobjedjivati.

Komentarisanje nije dozvoljeno.