Anderlehtova pobjeda pod velikim znakom pitanja!

Četvrto kolo Jupiler lige Belgije otvara duel Ostendea i Anderlehta. Meč će se odigrati na “Diaz Arena” stadionu u Ostendeu od 20:45h.

Ukoliko još uvijek nemate nalog na sajtu meridianbet.me, registrujte se OVDJE i automatski pokupite 100 besplatnih spinova! Ukoliko uplatite prvi depozit u roku od 3 dana od dana registracije, dobijate 200% bonusa na prvu uplatu.

Ostende igra veoma defanzivno,čeka loš dan protivničke ekipe i tako osvaja bodove. Upravo su protiv Sint Trojedena uzeli prvi bod u prva tri kola. Sa druge strane imamo možda jednu od naomraženijih kladioničarskih ekipa. Toliko puta su kiksali prošle godine da se na njihovu pobjedu teško oslonit. Ako na to dodamo da je poslednja dva meča dobio Ostende veoma je diskutabilno pitanje pobjednika.

Ukoliko mislite da će dobiti po treći put Ostende, Meridian vam nudi kvotu 3.65 dok je na pobjedu Anderlehta kvota 1.96.

Jedino sigurno sa ovoga meča su golovi. Anderleht napada tako neoprezno da pruža dosta prostora Ostendeu da iz kontre daje golove. Tako su i završena poslednja dva meča 3:2 i 2:1. Da opet bude GG&3+ Meridian nudi kvotu 1.98.

Veoma zanimljiv detalj se desio u prva tri kola kod ova dva tima. Ostende još nije prvi postigao gol dok je njihov protivnik to uradio sva tri puta. Meridian tako daje prednost Anderlehtu da dođe prvi do gola kvotom 1.69 dok je na Ostendea kvota 2.36.

Da prvi postignu gol već u prvom poluvremenu Meridian nudi kvote 2.18 na Anderlehta i 3.10 na Ostendea.

Na koga vi tipujete u ovako teškom meču?

5 Komentara

    Golovi su jedina sigurica

    Bez obzira sto je Anderleht favorit ne bih igrao na njih…ne ulivaju puno povjerenja

    Ovaj mec preskacem…

    Ja cu ovo odigrati na Oestende…volio bi da dobiju.

    Vidji X zavrsio, ja igrao na ovaj ostande

Komentarisanje nije dozvoljeno.