Elfsborg nema potencijal za trku sa Malmeom! Norkoping i Hamarbi meč za golove!

Na današnjem programu od 19:00h imamo šest mečeva Allsvenskan lige Švedske. Izdvajamo najzanimljivije.

Ukoliko nemaš Meridian nalog, ovo je prava ponuda za tebe. Registruj se , Meridan ti daje 5€ bonusa i 100 besplatnih spinova dobrodošlice.

Efsborg vs Falkenberg

Elfsborg je krenuo odlično. Drugi su na tabeli, sedam bodova manje od Malmea. Pobjedom, Elfsborg bi prišao na četiri boda što bi izvršilo pritisak na Malme. Međutim, jedno pitanje nas muči. Da li Elfsborg ima kvalitete da izdrže ovi trku i spremnost da se nose sa pritiskom kada su favoriti? U dva prethodna kola kada su bili favoriti i igrali kod kuće su kiksali. Oba puta je bilo 3:3. Djelovali su pogubljeno na terenu u nekim periodima meča. Predlozi Meridiana su igre X2&GG po kvoti 3.30 i Falkenberg postiže gol u prvom poluvrmenu GI1+ po kvoti 2.39.

Norkoping vs Hamarbi

Borba za vrh tabele odnosno drugu ili treću poziciji i plasman u kvalifikacijenza Ligu Evrope. Oba tima vrhunskih kvaliteta, ali sa malo slabijim odbranama. Norkoping je bolji na tabeli ali je u poslednja dva meča pretrpio dva poraza dok je Hamarbi u prošlom kolu pobijedio prošlogodišnjeg šampiona Đurgardena. Ovakvi susreti mnogo puta su nam donosili golove pa nema razloga da tako ne bude i danas. Predlozi Meridiana su igre prvo poluvrijeme oba tima daju gol IGG po kvoti 3.75 kao i igra da oba tima daju po dva gola D2+&G2+ po kvoti 4.45.