Obradović nakon najubjedljivije pobjede u istoriji ABA lige

Željko , trener Partizana, oglasio se nakon najubjedljivije pobjede u istoriji ABA lige.

Naime, košarkaši Partizana slavili su sa nevjerovatnih 60 poena razlike (109:49).

I koliko god da su crno-bijeli dobrom igrom zaslužili visoku prednost i pobjedu, toliko treba imati na umu da su gosti igrali praktično bez pola tima.

Što je posle meča priznao i Partizanov strateg Željko Obradović.

„Moj prvi utisak je da želim da se zahvalim kolegi Subotiću i ljudima iz Splita što su uopšte došli da igraju meč. Bilo je neravnopravno, sa osmoricom igrača su došli, jedan je junior, jedan se povredio, ovo nisu normalne okolnosti i ne može da se podvede pod normalnu utakmicu. Mojim igračima čestitam što su igrali maksimalno i poštovali sebe, navijače i protivnike“, rekao je Obradović.

Trener Partizana čestitao je i svojim igračima.

“Čestitam i mojim igračima. Odigrali su ozbiljno bez obriza na situaciju. Odigrali su na način jedini mogući da poštujemo sebe, protivnika i navijače koji su došli u dvoranu. Zahvalio bih se i ljudima iz svog kluba, koji su prepoznali šta je Vinko Bajrović Capo uradio za košarku na ovim prostorima i svim ljudima koji su minutom ćutanja odali počast”, zaključio je strateg crno-bijelih.

Njegov kolega na drugoj strani nije imao šta mnogo da doda.

„Čestitke mojim igračima koji su imali hrabrosti da dođu pred Partizan u ovim okolnostima, znajući u kom smeru to sve može da ode. Nismo bili dostojan protivnik osim možda u prvih pet, šest minuta. Jednostavno Partizan ima kvalitet, a nama nedostaju najbolji igrači. Nismo mogli da pariramo“, rekao je Srđan Subotić.