MATKOVIĆ: Prethodni meč emocionalni rolerkoster, Grčkoj želimo da nametnemo naš ritam

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore sjutra ujutru, od 8 časova, igra utakmicu za prolazak u polufinalni dio Svjetskog prvenstva u vaterpolu koje se održava u Fukuoki.

Jedan od reprezentativaca, Dušan Matković, osvrnuo se na utakmicu protiv Hrvatsle, ali i dao mišljenje o šansi koju Crna Gora ima u sjutrašnjem meču protiv Grčke.

“Taj meč je bio jedan veliki emocionalni rolekoster. Ponasan sam na ekipu i na igru koju smo pokazali, ali prije svega na vjeri u pobjedu koja je bila na nevjerovatnom nivou. Ovom pobjedom smo prekinuli seriju teških poraza tako da se nadam da će nam to dati krila da u naredne mečeve uđemo što jače i što bolje.” rekao je Matković.

Težak meč očekuje Crnu Goru sjutra, ali su spremni da daju sve od sebe kako bi obezbijedili prolaz u dalji nastavak takmičenja.

“Reprezentacija Grčke je jedna izuzetno ozbiljna ekipa, ne treba zaboraviti da su aktuelni olimpijski vicešampion. Ekipa koja ima izuzetne pojedince i izuzetne mlade pojedince. Mi ćemo utakmicu otvoriti sa što boljim plivanjem, nametnemo naš ritam i našu brzu igru. Ako uspijemo u tome imamo šanse i dobre da pobijedimo.” zaključio je Dušan Matković.

PROČITAJTE I OVO:

5 Komentara

    Idemo momci i Grcka da ” padne “.

    Samo neka ponove igru sa prethodnog meca. Mislim da bi toliko bilo dovoljno!

    Idemo jako. Da se upise jos jedna pobjeda! 🥇🥇🥇

    Bice gusto, ali ocekujemo najbolje.

    Vjerujem u njihovu pobjedu!

Komentarisanje nije dozvoljeno.